Piața Pectinei va depăși 1,8 miliarde de dolari până în 2026
-
By: admin
-
martie 17, 2023
Condusă de nevoia crescândă de ingrediente pe bază de plante, piața globală a pectinei este proiectată să observe câștiguri semnificative în anii următori. Conform unui raport de cercetare realizat de Global Market Insights, Inc., piața globală a pectinei este estimată la 1,8 miliarde de dolari brute până în 2026. În afară de ingredientele din plante, […]
Noile cercetări dezvăluie prioritățile schimbătoare în alimentația activă
-
By: admin
-
martie 17, 2023
Cercetările exclusive au arătat schimbări clare în preferințele și prioritățile pe piața activă a nutriției, care vor modela evoluția sa în 2020 și nu numai. Colaborarea dintre experții de cercetare de piață FrieslandCampina Ingredients (Olanda), FMCG Gurus, evidențiază trei tendințe globale majore. Utilizarea „unei abordări holistice a sănătății”, „adecvat hrănitoare” și „conștientizarea ingredientelor” va ajuta […]
Vitamina K poate oferi beneficii protectoare pentru sanatate la varste inaintate.
-
By: admin
-
martie 17, 2023
Un studiu multi-etnic sugereaza ca vitamina K poate oferi beneficii protectoare pentru sanatate la varste inaintate. Adultii mai in varsta cu un nivel scazut de vitamina K au avut un risc mai mare de moarte peste 13 ani, comparativ cu cei cu un nivel adecvat de vitamina K. Un nou studiu multi-etnic a descoperit ca […]
Dozele mari de suplimentare cu vitamina D nu au niciun beneficiu actual in prevenirea sau tratarea COVID-19
-
By: admin
-
februarie 3, 2023
Oamenii de stiinta din Marea Britanie, Europa si SUA, inclusiv experti de la Universitatea din Birmingham, au publicat un articol acord despre vitamina D impotriva avertizarii administrarii dozelor mari de vitamina D. Conform studiului, in prezent nu exista dovezi stiintifice suficiente pentru a arata ca vitamina D poate fi benefica in prevenirea sau tratarea Covid-19. […]
Studiu: Insuficiența memoriei la șoareci redusă printr-un derivat de soia care poate intra nedegradat în creier
-
By: admin
-
februarie 3, 2023
Cercetătorii de la Universitatea Kyushu din Japonia, au descoperit că un fragment de proteine care-și face drum în creier după ce a fost ingerat, poate reduce degradarea memoriei la șoarecii tratați pentru a simula boala Alzheimer. Molecula cu efect de memorie, derivată prin separarea proteinelor din soia, este clasificată ca dipeptidă, datorită faptului că doar […]